Cocó de la Torre de can Pascol
Castellví de la Marca

Al costat del conjunt del castell de Can Pascol.
    Al costat mateix del castell de cal Pascol. Cal arribar-hi a peu o amb vehicle tot terreny.

Al ser un forat natural només cal controlar l'entorn i possibles actuacions futures.
    Tríade scp

Un cocó és un clot natural a la roca del subsòl on s'hi recull l'aigua de pluja, la qual serveix per abeurar-s'hi animals i homes. És un punt de referència per als animals de l'entorn o pels passavolants, que beuen d'aquesta aigua encara ara (caçadors, pastors,...). Aquest té unes mides de 110cm de llargada i 80cm d'amplada màxima, amb una profunditat màxima de 50cm.

Referència cartogràfica: mapa topogràfic de Catalunya 1:5000, les Cases Noves de la Riera 419-3-8 (275-128). Institut Cartogràfic de Catalunya. 1a. Edició: setembre 1995. És interessant recollir aquesta mena de llocs perquè formen part de la interacció entre la natura i els éssers vius, amb un aprofitament màxim dels elements.