Cobert Can Jovany
Montseny

Veïnat de Vila-seca

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Cobert situat a l'est de Can Jovany, al costat de les restes de la capella de Santa Anastàsia. És un edifici de planta rectangular i la coberta a dues vessants amb el carener perpendicular a la façana. A la part frontal s'obre amb una gran portal d'arc rebaixat ceràmic. El costat de migdia s'obre amb dues finestres també ceràmiques, entre les quals hi ha un rellotge de sol amb la inscripció i la decoració pintada de color blau sobre un fons blanc, on hi consta "TEMPUS FUGIT 1979 CAN CERVERA". A la façana posterior, encarada a Can Jovany, hi ha un portal i un finestral d'arc pla de pedra carejada, així com les restes del que sembla un forn de pa. El tractament exterior dels murs és de restes de morter de calç que, en trobar-se deteriorat, mostra el parament de pedra.