Cellerers
Rubió

Camps de Cal Cellerers. Nord-oest de Rubió
    Emplaçament
    Des de Cal Pallerols agafar el camí de l’esquerra que porta a Casa-Ramona. Passada la casa el camí de l’esquerra
    583

41.67511
    1.5352
    378072
    4614742
    08185 - 200
    Enderrocat
    08184A018000200000ZY
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

Cellerers és una antiga construcció situada als camps de Cal Cellerers. La construcció està formada a partir de diversos cossos annexos. El cos principal correspon a una estructura de planta rectangular amb la façana orientada a migjorn i actualment tota enderrocada. La façana millor conservada correspon a la de ponent, on encara són visibles algunes finestres a nivell del primer pis amb llinda i brancals de pedra. A pocs metres cap el nord hi ha un cos dividit en dos espais que correspon a la zona de les corralines.  El parament dels murs és de pedra irregular rejuntada amb argamassa.