Celler de Can Miret de les Parellades
Sant Pere de Ribes

Les Parellades

Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

Celler situat al camí que surt del nucli de les Parellades i passa darrera la casa de Can Miret de les Parellades. És un edifici aïllat de planta rectangular que consta de planta baixa i pis i té la coberta a dues vessants amb el carener perpendicular a la façana. El frontis es composa de tres eixos, definits per obertures d'arc pla arrebossat. La resta de façanes no tenen obertures, tot i que s'observa l'existència d'un portal d'arc escarser ceràmic tapiat a la façana de llevant. L'acabat exterior és manté arrebossat, que allà on es troba deteriorat deixa veure el parament de pedra irregular lligada amb argamassa. La part frontal de la casa queda tancada per un baluard, obert amb una portalada situada a llevant, d'arc escarser ceràmic amb una franja de rajola ceràmica decorativa a sobre.

No s'hi ha pogut accedir.