Caseta de pou de la Torre Marimon
Caldes de Montbui

El Prat de les Déus
    Emplaçament
    Inici de la carretera BV-1424, PK 0. O des de la C-59 de Caldes a Palau-Solità, PK 11.800 a mà dreta
    177

41.61251
    2.16933
    430790
    4607088
    08033 - 277
    Pla d'Ordenació Urbanística Municipal
    Diputació de Barcelona
    Laura Bosch Martínez

Caseta de planta rectangular, amb una sola planta; la coberta és a dues aigües, feta de teula àrab i bigues de fusta, amb un ràfec format per dues fileres de maons superposats. El carener és perpendicular a la façana orientada a migdia, en la qual només hi ha una obertura, per la qual s'observa un pou, de grans dimensions. Tant les parets de l'edifici com les llindes i brancals de les obertures estan construïdes amb maons. Per la façana orientada a ponent, hi ha la porta de fusta que dóna accés al pou. Adossat per la façana orientada al nord, hi ha un altre edifici, més gran que la caseta del pou. Aquest és de planta rectangular, amb una sola planta i coberta a dues aigües, fetes de teula àrab. Per sota dels careners orientats a les façanes de ponent i d'est, hi ha un ull de bou. Les parets estan construïdes amb pedra aplanada d'un costat i disposada irregularment. Les obertures de les quatre façanes estan disposades simètricament; les llindes i brancals i cantoneres de la caseta s'han construït amb fileres de maons, la disposició de les quals imita els carreus de pedra utilitzats en moltes construccions antigues de la població. Aquest segon edifici serveix de magatzem.