Casa Plaça de Pau Casals 7
Granollers

Plaça de Pau Casals, 7
    A la zona d'eixample de Granollers

BPU
    Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Arqueològic de Granollers. Núm. R-079. Protecció de tipus VII: Edificis substituïbles.
    0965202DG4006E0001YI
    ARQUEOCIÈNCIA - J. M. Huélamo
    Jordi Piñero Subirana

Edifici d'habitatges entre mitgeres, d'influència vagament noucentista, que es troba emplaçat a la plaça de Pau Casals.

És de planta rectangular, amb la façana esbiaixada per alinear-se amb el carrer. Consta de planta baixa (modificada per l'ús comercial) i dues plantes pis. La coberta és plana, limitada per un potent entaulament obrat amb maó que incorpora els respiralls de la terrassa a la catalana. A la part baixa és limitat per una imposta trencada, i és coronat amb teules àrabs, que formen el ràfec. La façana és plana i esta arrebossada i pintada. Té una composició simètrica segons tres eixos, amb buits de proporcions verticals: els de la primera planta amb arc pla i els de la segona amb arc de punt rodó al centre i escarsers als laterals. A l'obertura central de la segona planta hi ha un pesant balcó protegit amb balustres.

Aquest edifici, que segueix una línia estil·lística més o menys noucentista, probablement es va construir entorn de la dècada de 1920.