Casa Nova
Vilanova del Vallès

Polígon Vallesà
    Entre el carrer Xaloc i Menestral

Joan Vicens i Tarré

Edifici aïllat de planta rectangular, planta baixa, pis superior i golfes. Adossada hi ha la masoveria formada per una petita vivenda de planta baixa i pis. La casa senyorial te una façana principal amb obertures al primer pis en forma de balcons i a les golfes unes petites finestres rectangulars totes elles disposades de forma simètrica. A un lateral de l'edifici i a l'altura de les golfes té una galeria porxada amb arcs de mig punt formant un fris lobulat. La coberta de l'edifici és a dues aigües de teula àrab. L'edifici té uns amplis jardins i una extensió de terra cultivada. Tot el conjunt està tancat per un mur perimetral d'obra.

L'actual propietari és un escultor anglès. En el patí de l'edifici hi podem observar algunes escultures. La propietat resta tancada amb cleda i porta de ferro amb la data a sobre de 1891.