Casa dels Molins
Pallejà

Avinguda Prat de la Riba, 55
    Al nucli urbà, entre la zona esportiva i el Mercat municipal, molt a prop del parc de la Molinada.

Actualment es troba en procés de rehabilitació com a seu del Fundació Ana Ribot.
    Ainhoa Pancorbo Picó

Edifici entre mitgeres amb façana principal a l'Avinguda Prat de la Riba, una de les principals artèries de Pallejà, i façana posterior amb jardí que dóna a l'Avinguda de l'11 de Setembre.

Sembla fruir d'una ampliació, ja que consta de l'edifici que dona a l'avinguda de prat de la Riba, de planta baixa noble i teulada a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana principal. A la part posterior s'observa un altre cos de planta quadrangular i petit pati central, amb els quatre costat amb teulada a un sol vessant desaiguant al pati. A la posterior, hi ha un cos de tribuna que dóna al jardí posterior.

La façana principal esta distribuïda en dos eixos amb un gran portal, un ampli finestral amb reixa de forja a la planta baixa i i un balcó corregut, també amb barana de forja i dues sortides. La façana es troba esgrafiada i presenta un amplia voladís amb biguetes de fusta.

Actualment s'està rehabilitant com a seu de la Fundació Ana Ribot.

Es tracta de la casa on va viure Joan Molins Parera (1855-1933), fundador i primer president de Ciment Molins.

La va fer construir Josep Munné, empresari de la calç, conegut com el Xic Bonic Cunya de Molins Parera (informació proporcionada per Albert Massegur)