Casa del Mestre
L'Ametlla del Vallès

C/ Poeta Joan Maragall, 7

Pla Especial Protecció Patrimoni Arquitectònic (nº 12)
    Ajuntament de l'Ametlla del Vallès
    Virgínia Cepero González

Casa entre mitgeres de planta rectangular, formada de planta baixa, planta pis i golfes. La coberta és de teula àrab i carener paral·lel a la façana. A la façana sud, hi ha l'entrada principal amb arc rebaixat i tres finestres, amb ampit de pedra motllurada. El ràfec està guarnit amb dues filades de rajola. S'adscriu a la mateixa configuració urbana que la resta de cases del mateix carrer, col·locades a banda i banda d'aquest.

La casa, que és de titularitat municipal, antigament havia estat l'habitatge del mestre del poble. Posteriorment, va ser objecte d'unes obres de reforma per tal d'adaptar-la com a seu de l'emissora de ràdio municipal.

AA.DD. (2008). Pla especial i catàleg del patrimoni arquitectònic de l'Ametlla del Vallès. Inèdit.