Can Vinyals
Arenys de Munt

Carretera de Cornellà-Fogàs

Noucentisme
    es conserva la façana però no la volumetria.
    Si: IPA núm. 8256
    Jordi Montlló Bolart

Casa d'un cos, consta de planta baixa. Façana noucentista amb tres grans obertures: porta principal i dues finestres laterals amb porticons de llibret. Decoracions de relleus i esgrafiats situades damunt les obertures. Coronament ondulat amb l'encapçalament de fulles de terracota. A la part central superior hi ha l'any en relleu: 1913.

Conserva la façana però han aixecat un cos posterior que en sobresurt.

Formava part de la casa del costat; tot plegat era Can Vinyals, però per un tema d'herència es van partir. Llavors (1913) es va fer la restauració de l'antiga casa de cos.

VIADER i CROUS, Montse (1986). Can Vinyals (Arenys de Munt), a Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Barcelona, Inèdit.