Can Ventura, Can Palomo, Can Vicenç
Vilassar de Dalt

Carrer Àngel Guimerà, 42

Rococó
    BCIL - Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental
    varis propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Casa de planta baixa, pis i golfes amb coberta a un sol vessant i orientada a migdia. Posteriorment s'hi afegiren els dos cossos que delimiten un pati interior al que s'hi accedeix per un barri d'estil neoclàssic. El cos perpendicular,manté l'estructura de planta baixa, pis i golfes i el cos paral·lel presenta una galeria amb arcs de mig punt i coberta a un sol vessant. Un balcó corregut uneix les tres façanes. El pati està enrajolat i reformat seguint els paràmetres de l'arquitectura original. Però la finca s'ha dividit en dues propietats.
    Destaquen les pintures del cos original amb frescos amb motius florals i bíblics. La façana també tenia pintures i un rellotge de sol mig esborrats