Can Pujolet
Sant Esteve de Palautordera

Camí de Can Nadalet, 4
    Emplaçament
    L'accés a Can Pujolet se situa just davant del camí que mena a Can Jais. Al davant de l'accés a Can Gerreta.
    263

41.707398946865
    2.4208884699019
    451820
    4617452
    08207 - 59
    Segle XIX
    Tot i que no s'hi ha pogut accedir, sembla que l'estat de conservació és correcte.
    Catàleg de masies i cases rurals. C-046
    Ref. Cad. 08206A008000550000QB
    Daniel Gutiérrez Espartero

Masia de dues plantes i forma rectangular amb cossos afegits. Coberta de teula àrab amb diversos pendents i petit ràfec ceràmic. Murs de pedra comuna. Obertures emmarcades amb carreus.

Es troba envoltada d'un petit bosc de caràcter mediterrani de mitja alçada dominat per alzines i carrascars.

Es constata la presència d'un immoble en aquest emplaçament al 'Plano Geométrico juridisccional del término de San Esteban de Palau Tordera' de l'any 1856.

MORENO RAMÍREZ, Pedro (1856): Plano geometrico del termino jurisdiccional de S. Esteban de Palautordera. Institut Cartogràfic de Catalunya. https://cartotecadigital.icgc.cat/digital/collection/catalunya/id/1780