Can Nadal
Vilanova del Vallès

Barri del Xargall
    Entre el carrer Gavina i la riera de can Nadal

Joan Vicens i Tarré

Masia de planta rectangular amb diferents elements arquitectònics afegits posteriorment. El cos central de la masia està format per planta baixa, pis superior i golfes. A la façana principal les obertures del primer pis són balconades i l'obertura de les golfes és un òcul. Entre els dos balcons del primer pis hi ha una pintura imitant un rellotge de sol on hi apareix la Verge de Montserrat i la serralada al fons amb la inscripció de Can Nadal. En una de les finestres de la planta baixa hi ha una finestra amb un dintell on hi ha gravada la data 1697. Té uns jardins davant de la façana principal.

Actualment està adaptada per oferir el servei de restaurant