Can Miqueló Vell
Vilassar de Dalt

Al nord del terme municipal.

Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    Jordi Montlló Bolart

Masia molt transformada situada entre Can Tosca i Can Garrimbau, ben orientada en un pendent del terreny i orentada a migdia. És de planta rectangular i consta de planta baixa i pis, amb la coberta a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal. Té tres finestres a la planta pis i dues, flanquejant la porta d'accés, a la planta baixa.

Aquesta masia fou propietat de la família Bosch. Forma veïnat amb les masies de Can Lloberas del Bosc, Can Tosca, Can Garrimbau i Cal Senyor.

PUJOL i DURAN, Delfí (2000). La pagesia a Vilassar. Les cases de muntanya (I); dins Ipsa Arca, núm. 3, juny de 2000. Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, pàgs. 42 a 44.