Can Miquel
Montseny

Camí de Can Miquel
    Poc abans del km. 19 de la ctra BV-5301

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Can Miquel és una masia del segle XVIII que ha estat ampliada als segles XIX i XX fins a formar un volum amb diversos cossos juxtaposats. La planta de l'edifici és, doncs, irregular i té la coberta a dos vessants. Està construïda aprofitant el desnivell natural del terreny i s'hi accedeix per la part superior per un portal d'arc escarser ceràmic que queda sota un porxo. La façana posterior està parcialment oberta que comunica a la part superior amb l'antiga pallissa. El conjunt té poques obertures, la majoria ceràmiques. El tractament exterior dels murs es manté amb restes d'arrebossat de morter de calç en algunes parts i pedra vista en d'altres.

És una masoveria de Can Cervera.