Can Campaner
L'Ametlla del Vallès

C/ Antic Camí de Caldes, 28

Pla Especial Protecció Patrimoni Arquitectònic (nº 24)
    Virgínia Cepero González

Casa de cos en cantonada, formada per planta baixa i planta pis. La coberta és de teula àrab a dues vessants amb el carener paral·lel a la façana principal. Tota la façana està arrebossada i pintada, i rematada a la part superior amb un senzill acroteri ubicat sobre cornisa. La façana principal, que dona a l'Antic Camí de Caldes, presenta una obertura a cada planta, la de planta baixa a l'extrem dret i la de planta pis centrada, i un balcó corregut amb una barana de ferro. Hi ha l'accés a un dels dos habitatges que la formen; l'altre habitatge té l'accés des del pati de la façana oposada. La façana lateral s'adapta al traçat del carrer Francesc Macià amb un canvi de pla que forma una aresta vertical en tota la seva alçada.

AA.DD. (2008). Pla especial i catàleg del patrimoni arquitectònic de l'Ametlla del Vallès. Inèdit.