Camps d'en Pardo Solé
Mediona

No conserva estructures, i és possible que estigui arrasat per l'activitat agrícola.
    Fitxa PAP44 del Catàleg de béns a protegir del POUM
    Fitxa 4121 Inventari patrimoni arqueològic
    Cristina Belmonte (iPAT Serveis Culturals)

Jaciment al peu de turó que ocupa un àrea de bosc i part dels camps conreats. NO conserva estructures i es possible que degut a la intensa activitat agrícola es trobi força arrasat.

La zona prospectada de forma intermitent els anys 80, ha aportat restes ceràmiques tant d’època ibèrica  així com alguna de cronòlogia romana (possible sigil·lada i dolia), per tant el conjunt es data de forma general en època ibèrica tardana. La manca d’excavacions i estructures constructives visibles dificulten la interpretació del tipus d’assentament, tal vegada una ocupació emplaçada dalt el turó.

Durant els treballs de realització d’aquest mapa, principalment per l’estat del camp amb el cereal molt alt, va impedir veure restes ceràmica en superfície.

Jaciment localitzat per les prospeccions dutes a terme per membres de l'Associació d'Estudis Científics i Culturals de Mediona, d'ençà principis dels 80.