Cal Puço
Sant Esteve de Palautordera

Camí del Molí de les Cadires 7
    Emplaçament
    Al barri de Santa Margarida, el carrer del Timó. Just per darrera d'aquest carrer hi ha un camí que porta al Molí de les Cadires, a Can Puço i també a Can Jan de les Penyes
    252

41.718067898921
    2.4320876086111
    452760
    4618630
    08207 - 36
    Segle XIX
    No s'ha pogut accedir a l'immoble. No s'ha pogut comprovar l'estat de conservació
    Pla Especial de Catàleg de Masies i Cases Rurals. C-011
    08206A003000310000QD
    Daniel Gutiérrez Espartero

Masia de dues plantes i forma rectangular amb cossos afegits. Coberta a dues aigües de teula àrab amb ràfec de morter.

Murs de pedra comuna amb alguna façana arrebossada i amb cadena cantonera d'elements ceràmics. Obertura amb emmarcaments de peça ceràmica.

Existeixen poques dades històriques.

Es constata la presència d'un edifici en aquest emplaçament al 'Plano Geométrico del término jurisdiccional de San Esteban de Palautordera' de l'any 1856.

MORENO RAMÍREZ, Pedro (1856): Plano geometrico del termino jurisdiccional de S. Esteban de Palautordera. Institut Cartogràfic de Catalunya. https://cartotecadigital.icgc.cat/digital/collection/catalunya/id/1780