Cal Mià Xic
Castellet i la Gornal

Cal Gat. Sud-est de Sant Marçal
    BV-2171 direcció Sant Marçal. Passat el km 13 el primer a la dreta

Residencial - productiu
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

Cal Mià Xic és una edificació formada pel cos principal i diversos cossos annexes. El cos principal, que correspon a la vivenda, és un edifici de planta quadrangular amb la coberta a dues aigües amb el carener perpendicular a la façana principal, orientada a migjorn. Consta de planta baixa i pis. La façana presenta un composició simètrica. A nivell de planta baixa s’hi obre el portal d’accés flanquejat per dues finestres d’arc pla i l’alçada de pis tres finestres amb barana de ceràmica. A banda i banda hi ha els cossos annexes d’una sola planta utilitzats com a magatzems. Davant el mas hi ha un camí particular que comunica directament amb el mas de Cal Mià Gros. El parament dels murs és arrebossat i pintat de blanc.

També anomenada de Cal Gat Xic

Antiga masoveria de Cal Mià. Actualment hi viuen temporers que treballen les vinyes de Cal Mià.

Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Castellet i la Gornal (Alt Penedès). Ajuntament de Castellet i la Gornal. Desembre de 2004.