Cal Forrellat
Castellbell i el Vilar

Eclecticisme
    Alexandre Soler i March
    BCIL -Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (2015)
    Jordi Montlló i Laura Bosch

La finca de cal Forrellat està constituïda per dues naus industrials en paral·lel, amb un pati al mig i un habitatge a l'extrem meridional. Les naus industrials són rectangulars, molt allargades, d'una sola planta i amb la coberta de teules a dues aigües i el carener longitudinalment. Els paraments són de pedra vista irregular a les façanes del carrer i arremolinades als laterals. Les obertures estan delimitades amb maons i arcs escarsers. La façana principal formada per les dues naus es distribueix de forma simètrica amb l'eix central amb el barri metàl·lic on es llegeix "Can Forrellat", delimitada a banda i banda per sengles pilars coronats per esferes decoratives. Cada façana té una obertura delimitada amb maons vistos. Al damunt un ocul i un encapçalament recte resseguit per una franja de maons.
    El pati divideix la composició i serveix d'unió entre les dues naus i entre les naus i l'habitatge. Aquest està format per diversos cossos asimètrics. La façana principal, que dóna al pati consta de planta baixa i pis. Té una composició simètrica a partir de tres eixos de verticalitat. En el central, hi trobem la porta d'accés amb una marquesina amb teules al damunt i un balcó amb barana de ferro a la planta pis. Damunt el balcó hi ha un ocul tapiat. Els eixos laterals estan delimitats per finestres estretes amb persiana de corda. La coberta d'aquest cos és a dues aigües i el carener perpendicular. La façana té un coronament recte. La part posterior de la casa està formada per dos cossos més de planta baixa i tres pisos. Els paraments són arrebossats llisos i pintats de blanc a excepció de la planta baixa dels cossos posteriors, que és de pedra vista. Les obertures tenen arcs escarsers fets de maó posats a sardinell. Algunes finestres són geminades amb pilar de separació fet de maons. A la tercera planta hi ha una finestra trigemina amb arc de mig punt central i llinda recta als laterals. Al costat hi ha una altra finetra amb arc de mig punt fet de maons i llinda recta on es recolza un petit pilar que gemina la finestra. En definitiva, tot un repertori d'opcions on l'arquitecte juga amb materials i composicions com elements del repertori ornamental.

Destaca una petita xemeneia cilíndrica a l'extrem de la nau de llevant, testimoni de la destileria d'anís que hi havia originàriament.

Família que a l'any 1898 fundà les destil·leries de licors Sant Jeroni.