Cal Bacardí
Rubió

Camps de la Caseta. Nord-oest de Rubió
    Emplaçament
    C-1412 a agafar el trencall a la dreta, passat el km 46, cap a Can Pallerols i seguir el camí fins Cal Bacardí
    611

41.68074
    1.53816
    378329
    4615362
    08185 - 163
    1875
    001504300CG81E0001KT
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

Cal Bacardí és una edificació de finals del segle XIX, tal i com indica a la dovella central del portal d’accés, de planta rectangular amb la coberta a dues aigües amb el carener perpendicular a la façana principal, orientada al sud-est. Consta de planta baixa i primer pis. Al fornits s’hi obre el portal adovellat d’arc rebaixat amb la inscripció a la dovella central de Francisco Bacardit 1875. A nivell del primer pis s’hi obren dues finestres d’arc pla amb ampit de pedra. Les finestres de la façana de llevant també conserven de llinda de pedra original a diferencia de la façana de ponent que ha estat modificada.

Observacions: