C/ Sant Sebastià, 10

Eclecticisme
    El Pla Especial determina que cal conservar estrictament la façana.
    Núria Nolasco Azuaga

Edifici d'habitatges construït entre mitgeres i organitzat en alçat en planta baixa, dos pisos i terrat pla transitable. Correspon a un llenguatge eclèctic pre modernista. A la planta baixa es disposen una porta i una finestra, coronades per arcs escarsers i emmarcades per unes faixes motllurades simples fetes de grans carreus de pedra. A la dovella central de la llinda de la finestra hi ha inscrita la data de 18(...)8. A la planta pis s'organitzen dues obertures que donen a una balconada, que ocupa gairebé la totalitat de l'amplada de la façana, la llosa de la qual disposa de quatre mènsules decoratives, llosa de pedra i barana de ferro de forja amb dibuixos geomètrics a la zona de sòcol i reganyols sota mateix del passamà. La darrera planta disposa de dos balcons ampitadors amb una reixa de ferro de les mateixes característiques. Les quatre obertures dels pisos disposen de faixes motllurades simples que sobresurten lleugerament de la línia de façana. Corona la façana una cornisa contínua motllurada amb sis mènsules decoratives. La barana del terrat és de balustres entre matxons d'obra. El revestiment de la façana és senzill (llevat dels elements d'emmarcament d'obertures descrits), fet a base d'un arrebossat simple.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció V. Forma part del Conjunt 19, integrat per cases de caràcter popular i de marcada tradició rural.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)