C/ Sant Francesc, 7

c/ Sant Francesc, 7

El Pla Especial determina que cal conservar estrictament la façana.
    Núria Nolasco Azuaga

Es tracta d'un edifici d'habitatges construït entre mitgeres. S'estructura en alçat en planta baixa, dos pisos i terrat pla transitable. El seu disseny incorpora unes clares referències simètriques. A la planta baixa disposa cinc obertures, amb la central destinada a servir d'accés al vestíbul que mena a la caixa d'escala. A la planta primera, una balconada amb dues obertures ocupa l'espai central, la qual està flanquejada per sengles finestres. L'espai central de la planta pis l'ocupen dos balcons, flanquejats per un d'ampitador. Les llindes de totes les obertures són rectes i disposen de faixes motllurades simples que sobresurten lleugerament de la línia de façana. Les lloses dels balcons són de pedra, així com la cornisa, amb un voladís considerable, que corona la façana. Enmig de la cornisa s'alça un frontó curvilini que corona la façana. El revestiment és senzill, fet a base d'un arrebossat que imita un aparell de carreus isòdom disposat al trencajunt.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció IV. Forma part del Conjunt 16 que, segons aquesta normativa municipal, inclou una illa de cases característica del creixement urbà de Sitges durant la segona meitat del segle XIX, entorn del c/ Parellades, així com alguns edificis anteriors del c/ Sant Gaudenci.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)