C/ Sant Bonaventura, 9

c/ Sant Bonaventura, 9

Les intervencions sobre aquest edifici s'hauran d'ajustar a la normativa del Pla Especial.
    Núria Nolasco Azuaga

Es tracta d'un senzill habitatge unifamiliar, construït entre mitgeres, estructurat en alçat en planta baixa, un pis i coberta de teules. A la planta baixa es disposen dues obertures, un portal i una finestra; el portal té els emmarcaments fets de carreus de pedra, grans i ben tallats, mentre que la finestra només té la llinda de carreus, amb un ampit fet de diverses filades de maó en voladís, i està defensada per una reixa de ferro de disseny senzill, rematada per motius curvilinis que incorporen una creu, també de ferro. La planta pis només disposa d'una finestra, amb un ampit format per tres filades de maó vist en voladís, i està emmarcada per dues fornícules rematades per un arc de punta d'ametlla i amb un ampit de filades de maó en voladís. Corona la façana una cornisa simple de maó que suporta un canaló de desguàs d'aigües pluvials fet de teules d'encaix. El revestiment de la façana està fet a base d'un arrebossat senzill pintat de color blanc.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció V. La finca està catalogada com una construcció de tipus B.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)