Barraca 3 els Obiots
Castellet i la Gornal

Rocallisa. Sud de Rocallisa
    Emplaçament
    Passada la bifurcació entre el carrer de les Camèlies i el carrer del Gessamí el primer camí sense asfaltar
    113

41.23583
    1.59173
    381984
    4565893
    08058 - 236
    Enderrocada la coberta
    08057A020000010000YS
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

Barraca de planta circular construïda  amb la tècnica de la pedra seca. S’hi accedeix per un portal de llinda plana orientat al sud. La coberta era  en forma de falsa cúpula. Per la banda de llevant se li adossa un mur en forma de “L” invertia , també construït amb pedra seca, que delimita un espai de reduïdes dimensions de planta quadrada, tipus corral.

RIPOLL, R. (2003). Les construccions de paret seca a l'Anoia. A Els paisatges de la Vinya. Manresa: Centre d'Estudis el Bages.

ENRICH, MF; MIRET, MT; VICH, I. (2006): Pedra seca a l'Anoia. Carme, Orpí, La Pobla de Claramunt, la Torre de Claramunt. Ajuntament de La Pobla de Claramunt.