Balma del Coster Mitger
Sant Pere de Ribes

Prehistòric
    La balma està buidada.
    Catàleg de Patrimoni del PGOU (18/07/2001)
    Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

En una balma situada sobre la riera de Jafre s'hi va localitzar un petit taller de sílex. Entre aquest material, es van trobar rascadores, osques, gratadors, fragments de làmines, ascles, nuclis i fragments, tal i com consta a la carta arqueològica. L'indret ha estat interpretat com un assentament de pastors prehistòrics.

El jaciment va ser descobert l'any 1974 per Xavier Virella, que la va denominar "Balma dels Arcs". Durant la revisió de la Carta Arqueològica només es va trobar a l'entrada un fragment de sílex de color vermell.

Inventari del Patrimoni Cultural Immoble de Catalunya. Patrimoni Arqueològic i paleontològic. Sant Pere de Ribes (Garraf). Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Generalitat de Catalunya.