Antiga Discoteca Scorpia
Òdena

Carrer de Puig Aguilera, 1
    Emplaçament
    A redós del barri de Sant Ramon, prop del Pla de la Masia i del pol. Industrial Pla de la Gavarreres

41.57809
    1.64225
    386813
    4603824
    08143 - 10
    6940503CG8064S0001PU
    Josep-Vicenç Mestre i Casanova

L'edifici està composat per un conjunt de volums adossats de diferent alçada i geometria, que configuren una edificació de singulars característiques. El conjunt es composa del volum principal, de planta i coberta arrodonida per on s'accedeix al recinte a través d'unes escales amb jardineres d'acompanyament, un volum de planta rectangular, un volum intermedi de planta irregular i una edificació més baixa que els uneix, on es disposen les taquilles de venda d'entrades. A la banda de llevant hi ha un volum de planta octogonal de planta baixa i coberta de xapa que funciona com ampliació de la sala. L'edifici original presenta part de les façanes revestides amb peça ceràmica i altres amb arrebossat pintat. Al costat del portal d'accés apareix el conegut anagrama de l'antiga discoteca Scorpia fet amb peces ceràmiques de gran format.

La discoteca Scorpia va representar durant les últimes dècades del segle XX una sala de
    festes de referència en el camp de la música màquina.